DRESSUURPAARDEN HENDRIKSEN

Chocotoff

Chocotoff met Merrel Schurink

Veelzijdige merrie

Bloedlijn: Wellington x Heidevrouwe x Weidevrouwe. hocotoff is haar sportnaam , maar haar stamboeknaam is Uw Vrouwe. Haar moeder is door de dressuurpaarden Hendriksen gefokte Heidevrouwe en haar vader is de hengst Wellington.
Heidevrouwe is op haar beurt een dochter van Weidevrouwe(Roemer) en heeft als vader de Engelse volbloed Rex Magna.

Chocotoff is een veelzijdige merrie en is dan ook Z dressuur, Z springen en international eventing 2* geklasseerd. Jammer genoeg door een blessure kan zij helaas niet meer aan wedstrijden deelnemen, daarom was besloten haar te dekken. Zij is in april moeder geworden van een merrieveulen van de hengst Vittorio.

Door ons gefokte paarden.

Wij blijven onze paarden volgen en houden hun successen bij. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als fokker van dressuur- en sportprestatiepaarden daarom hebben wij een selectie gemaakt.

Over ons

Wij zijn in 1982 begonnen met het fokken van dressuurpaarden na de aankoop van de toen tweejarige merrie Weidevrouwe (Roemer x Landsvrouwe). Als driejarige werd Weidevrouwe vlot ster. Daarna volgden de predicaten: Keur, Preferent en Prestatie.

Bewezen resultaten

Inmiddels heeft Dressuurpaarden Hendriksen een goede naam opgebouwd binnen de wereld van het fokken van dressuurpaarden. In 2013 werden wij uitgeroepen tot fokker van jaar van de provincie Gelderland en in 2016 tot fokker KWPN dressuurpaarden. Wij zijn erg trots op deze behaalde resultaten.

Contact

Dressuurpaarden Hendriksen
Marianne Hendriksen-de Rijk
Barneveldseweg 13A
6741 LH Lunteren
Tel: 06 2811 3261

Volg ons op:

 

Recente nieuws & blogberichten