DRESSUURPAARDEN HENDRIKSEN

Don Vivaldi

Don Vivaldi (Next Star)

De door Dressuurpaarden Hendriksen gefokte Next Star (Don Vivaldi) Vivaldi x Mimosavrouwe Keur preferent prestatie sport dressuur staat op de Adequan USDF Preliminary Award Standing op nummer 1 voor de Award Horse of The Year, First Level, section N/A. Next Star is in het bezit van de Amerikaanse Barbie Asplundh en zij is tevens zijn berijdster. Zij heeft ook Rising Star (Krack C) in haar bezit waarmee ze Intermediaire II is gestart.

Halfbroers van Glocks Undercover

Rising Star en Next Star zijn beide halfbroers van Glocks Undercover van Edward Gal, zij hebben dezelfde moeder namelijk Mimosavrouwe(Donnerhall x Roemer) keur preferent prestatie sport dressuur.

Foto's Don Vivaldi (Next Star)

 

Door ons gefokte paarden.

Wij blijven onze paarden volgen en houden hun successen bij. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als fokker van dressuur- en sportprestatiepaarden daarom hebben wij een selectie gemaakt.

Over ons

Wij zijn in 1982 begonnen met het fokken van dressuurpaarden na de aankoop van de toen tweejarige merrie Weidevrouwe (Roemer x Landsvrouwe). Als driejarige werd Weidevrouwe vlot ster. Daarna volgden de predicaten: Keur, Preferent en Prestatie.

Bewezen resultaten

Inmiddels heeft Dressuurpaarden Hendriksen een goede naam opgebouwd binnen de wereld van het fokken van dressuurpaarden. In 2013 werden wij uitgeroepen tot fokker van jaar van de provincie Gelderland en in 2016 tot fokker KWPN dressuurpaarden. Wij zijn erg trots op deze behaalde resultaten.

Contact

Dressuurpaarden Hendriksen
Marianne Hendriksen-de Rijk
Barneveldseweg 13A
6741 LH Lunteren
Tel: 06 2811 3261

Volg ons op:

 

Recente nieuws & blogberichten