DRESSUURPAARDEN HENDRIKSEN

DUPP Zhivago

Bert den Uijl met DUPP Zhivago

DUPP Zhivago (Flemmingh x Thaliavrouwe v. Ferro) is een volle broer van de KWPN goedgekeurde hengst Amazing Star. DUPP Zhivago is verkocht aan Bert den Uijl. Hij brengt hem uit in de Grand Prix dressuur.

Bert den Uijl

Bert den Uijl was de vorige eigenaar van Undercover en hij heeft nog een paard uit de stam van Dressuurpaarden Hendriksen namelijk de ruin Everest een jonge Vivaldi uit Thaliavrouwe. Dit paard is ook in opleiding bij Bert.

Foto's Zhivago

 

Door ons gefokte paarden.

Wij blijven onze paarden volgen en houden hun successen bij. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als fokker van dressuur- en sportprestatiepaarden daarom hebben wij een selectie gemaakt.

Over ons

Wij zijn in 1982 begonnen met het fokken van dressuurpaarden na de aankoop van de toen tweejarige merrie Weidevrouwe (Roemer x Landsvrouwe). Als driejarige werd Weidevrouwe vlot ster. Daarna volgden de predicaten: Keur, Preferent en Prestatie.

Bewezen resultaten

Inmiddels heeft Dressuurpaarden Hendriksen een goede naam opgebouwd binnen de wereld van het fokken van dressuurpaarden. In 2013 werden wij uitgeroepen tot fokker van jaar van de provincie Gelderland en in 2016 tot fokker KWPN dressuurpaarden. Wij zijn erg trots op deze behaalde resultaten.

Contact

Dressuurpaarden Hendriksen
Marianne Hendriksen-de Rijk
Barneveldseweg 13A
6741 LH Lunteren
Tel: 06 2811 3261

Volg ons op:

 

Recente nieuws & blogberichten