DRESSUURPAARDEN HENDRIKSEN

Gagavrouwe

Gagavrouwe

Gagavrouwe Elitemerrie

De door Dressuurpaarden Hendriksen gefokte Gagavrouwe (Bloedlijn: Bordeaux x Ferro x Donnerhall x Roemer) heeft in Asten onder amazone Xenia Rooders een Ibop van 76,5 punten gelopen. Gagavrouwe is een dochter van Thaliavrouwe (Ferro), STB ster, preferent, prestatie en van de hengst Bordeaux. Door het behalen van de Ibop is Gagavrouwe Elitemerrie geworden. Bij deze feliciteren wij de eigenaren Yvonne van Vliet en Leen van de Graaf.

Thaliavrouwe heeft inmiddels al drie Elite merries voortgebracht, namelijk Gagavrouwe, Elite Ibop, Diorvrouwe, Elite D-OC Ibop en Fergievrouwe, Elite D-OC sport dressuur. Verder bracht Thaliavrouwe de bij het KWPN goedgekeurde zoon Amazing Star, die in Japan Grand Prix dressuur start, en DUPP Zhivago, die eveneens Grand Prix dressuur start voort.

Foto's Gagavrouwe

Door ons gefokte paarden.

Wij blijven onze paarden volgen en houden hun successen bij. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als fokker van dressuur- en sportprestatiepaarden daarom hebben wij een selectie gemaakt.

Over ons

Wij zijn in 1982 begonnen met het fokken van dressuurpaarden na de aankoop van de toen tweejarige merrie Weidevrouwe (Roemer x Landsvrouwe). Als driejarige werd Weidevrouwe vlot ster. Daarna volgden de predicaten: Keur, Preferent en Prestatie.

Bewezen resultaten

Inmiddels heeft Dressuurpaarden Hendriksen een goede naam opgebouwd binnen de wereld van het fokken van dressuurpaarden. In 2013 werden wij uitgeroepen tot fokker van jaar van de provincie Gelderland en in 2016 tot fokker KWPN dressuurpaarden. Wij zijn erg trots op deze behaalde resultaten.

Contact

Dressuurpaarden Hendriksen
Marianne Hendriksen-de Rijk
Barneveldseweg 13A
6741 LH Lunteren
Tel: 06 2811 3261

Volg ons op:

 

Recente nieuws & blogberichten