DRESSUURPAARDEN HENDRIKSEN

Rising Star

Rising Star

Behalve Don Vivaldi is Barbie Asplundh ook in het bezit van de door Dressuurpaarden Hendriksen gefokte ruin Rising Star.

Rising Star succesvol in de VS

Rising Star is een Krack C zoon uit Mimosavrouwe en een halfbroer van Undercover. Barbie brengt hem uit op Intermediaire II niveau. Rising Star werd verkocht aan Barbie toen hij Z2 dressuur liep. Zij heeft veel prijzen met hem gewonnen.

Foto's Rising Star

 

Door ons gefokte paarden.

Wij blijven onze paarden volgen en houden hun successen bij. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als fokker van dressuur- en sportprestatiepaarden daarom hebben wij een selectie gemaakt.

Over ons

Wij zijn in 1982 begonnen met het fokken van dressuurpaarden na de aankoop van de toen tweejarige merrie Weidevrouwe (Roemer x Landsvrouwe). Als driejarige werd Weidevrouwe vlot ster. Daarna volgden de predicaten: Keur, Preferent en Prestatie.

Bewezen resultaten

Inmiddels heeft Dressuurpaarden Hendriksen een goede naam opgebouwd binnen de wereld van het fokken van dressuurpaarden. In 2013 werden wij uitgeroepen tot fokker van jaar van de provincie Gelderland en in 2016 tot fokker KWPN dressuurpaarden. Wij zijn erg trots op deze behaalde resultaten.

Contact

Dressuurpaarden Hendriksen
Marianne Hendriksen-de Rijk
Barneveldseweg 13A
6741 LH Lunteren
Tel: 06 2811 3261

Volg ons op:

 

Recente nieuws & blogberichten