DRESSUURPAARDEN HENDRIKSEN

Sacramento

Sacramento

In de finale van de VSN trofee

Bloedlijn: Amsterdam x Lentevrouwe x Weidevrouwe. Sacramento komt uit de hengst Amsterdam en de door Dressuurpaarden Hendriksen gefokte merrie Lentevrouwe preferent, prestatie van Wolfgang x Weidevrouwe keur, preferent, prestatie. Als driejarige liep hij in de finale van de VSN trofee, als vierjarige in de halve finale van de Pavo Cup.  Sacramento werd verkocht aan de Amerikaanse Katie Foster en samen behaalden ze vele overwinningen. Ze reden voor Amerika in het FEI Junior Team en liepen daar in de top van het team. Ze wonnen o.a. Prix St. George op het Global Dressage Festival van Wellington.

Door ons gefokte paarden.

Wij blijven onze paarden volgen en houden hun successen bij. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als fokker van dressuur- en sportprestatiepaarden daarom hebben wij een selectie gemaakt.

Over ons

Wij zijn in 1982 begonnen met het fokken van dressuurpaarden na de aankoop van de toen tweejarige merrie Weidevrouwe (Roemer x Landsvrouwe). Als driejarige werd Weidevrouwe vlot ster. Daarna volgden de predicaten: Keur, Preferent en Prestatie.

Bewezen resultaten

Inmiddels heeft Dressuurpaarden Hendriksen een goede naam opgebouwd binnen de wereld van het fokken van dressuurpaarden. In 2013 werden wij uitgeroepen tot fokker van jaar van de provincie Gelderland en in 2016 tot fokker KWPN dressuurpaarden. Wij zijn erg trots op deze behaalde resultaten.

Contact

Dressuurpaarden Hendriksen
Marianne Hendriksen-de Rijk
Barneveldseweg 13A
6741 LH Lunteren
Tel: 06 2811 3261

Volg ons op:

 

Recente nieuws & blogberichten