DRESSUURPAARDEN HENDRIKSEN

Untouchable

Untouchable

Bloedlijn: Ferro x Pamonavrouwe, Ster, sport dr.

Untouchable is uit de merrie Pamonavrouwe gefokt. Pamonavrouwe was een ster sport dr. merrie met als vader Krack C en moeder Weidevrouwe (Roemer).  Untouchable is als driejarige verkocht en werd getraind door Laurine Brucher.

Untouchable is verkocht naar Denemarken

Als vijfjarige was hij derde in de Z dressuur op de Nederlandse Kampioenschappen.  Hij is verkocht aan Emily Hansen Ward in Denemarken en start in de Prix St. George

Door ons gefokte paarden.

Wij blijven onze paarden volgen en houden hun successen bij. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als fokker van dressuur- en sportprestatiepaarden daarom hebben wij een selectie gemaakt.

Over ons

Wij zijn in 1982 begonnen met het fokken van dressuurpaarden na de aankoop van de toen tweejarige merrie Weidevrouwe (Roemer x Landsvrouwe). Als driejarige werd Weidevrouwe vlot ster. Daarna volgden de predicaten: Keur, Preferent en Prestatie.

Bewezen resultaten

Inmiddels heeft Dressuurpaarden Hendriksen een goede naam opgebouwd binnen de wereld van het fokken van dressuurpaarden. In 2013 werden wij uitgeroepen tot fokker van jaar van de provincie Gelderland en in 2016 tot fokker KWPN dressuurpaarden. Wij zijn erg trots op deze behaalde resultaten.

Contact

Dressuurpaarden Hendriksen
Marianne Hendriksen-de Rijk
Barneveldseweg 13A
6741 LH Lunteren
Tel: 06 2811 3261

Volg ons op:

 

Recente nieuws & blogberichten