DRESSUURPAARDEN HENDRIKSEN

Winston

Winston

Winston, een zeer getalenteerd paard

Bloedlijn: Gribaldi x Ochtendvrouwe (Jazz) x Dansvrouwe. Winston is een zoon van Gribaldi uit Ochtendvrouwe (Jazz). Zij is een dochter van Dansvrouwe. Ochtendvrouwe liep zelf ZZ Licht, maar is helaas verongelukt. Haar zoon Winston is een zeer getalenteerd paard. Onder Dominique Mohimont wonnen ze samen diverse jonge paarden competities in België. In 2008 deed hij mee aan de Wereldkampioenschappen in Verden en in 2011 liep hij Prix St. George. Daarna werd hij naar Rusland verkocht en startte hij onder Polina Afanasieva en Elena Dmitrieva in de Grand Prix dressuur.

Door ons gefokte paarden.

Wij blijven onze paarden volgen en houden hun successen bij. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als fokker van dressuur- en sportprestatiepaarden daarom hebben wij een selectie gemaakt.

Over ons

Wij zijn in 1982 begonnen met het fokken van dressuurpaarden na de aankoop van de toen tweejarige merrie Weidevrouwe (Roemer x Landsvrouwe). Als driejarige werd Weidevrouwe vlot ster. Daarna volgden de predicaten: Keur, Preferent en Prestatie.

Bewezen resultaten

Inmiddels heeft Dressuurpaarden Hendriksen een goede naam opgebouwd binnen de wereld van het fokken van dressuurpaarden. In 2013 werden wij uitgeroepen tot fokker van jaar van de provincie Gelderland en in 2016 tot fokker KWPN dressuurpaarden. Wij zijn erg trots op deze behaalde resultaten.

Contact

Dressuurpaarden Hendriksen
Marianne Hendriksen-de Rijk
Barneveldseweg 13A
6741 LH Lunteren
Tel: 06 2811 3261

Volg ons op:

 

Recente nieuws & blogberichten